Teste referitoare la 3SE

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Teste referitoare la 3SE

Mesaj  madyme la data de Lun Feb 18, 2008 8:09 pm

În acest topic voi încerca să pun câte un test referitor la trupa 3SE. Un test simplu, care vă va oferi posibilitatea să aflați pe ce scară vă aflați ca fani 3SE. (recunosc...la primul test m-am inspirat din "Cartea 3SE" Embarassed )

1. Ești fan 3SE de:
a) când am auzit primul hit "Ai plecat", în 1997
b) 2 ani
c) câteva luni, de la un concert "Mileniul 3SE"

2. Spui de obicei despre băieții de la 3SE că sunt:
a) sexy
b) talentați
c) unici

3. Porecla lui Viorel este:
a) Coto (de la cotoiu')
b) Hobbit
c) Vulpițu'

4. Mihai l-a întâlnit pe Viorel:
a) în clasa aVII-a, în fața blocului unde locuiau
b) în clasa aVII-a, în satul natal al lui Vio, Kogălniceanu
c) în clasa aVII-a, la școală

5. Laurențiu a fost campion județean la:
a) înot
b) scrimă
c) judo

6. Prima dată când băieții au apărut la Mamaia, în recital, împreună a fost în:
a) 1991, la recitalul lui Laur "Cifre"
b) 1992, după concertul lui Michael Jackson la București
c) 1993, în timpul recitalului Marieni Vioca

7. Laurențiu a fost student la:
a) Conservator
b) Teatru
c) Drept

8. Mihai are o soră pe nume:
a) Ramona
b) Ștefania
c) Aida

9. Care dintre tații băieților de la 3SE a fost aviator?
a) tatăl lui Viorel
b) tatăl lui Mihai
c) tatăl lui Laurențiu

10. Cadoul care l-a impresionat cel mai mult pe Laur a fost:
a) prima orgă primită de la tatăl său, în 1990
b) orga primită de la sora lui, din Italia
c) studioul pe care părinții lui l-au ajutat să-l construiască

11. Prima prietenă pe care a avut-o Viorel a fost:
a) la grădiniță
b) în clasa I
c) în clasa aIII-a, în practica de vară

12. Prima înregistrare în studioul celor 3rei băieți s-a numit:
a) Salut Party
b) Salut Pro FM
c) Salut la toți

13. Primul cântec pe care l-au scris împreună a fost:
a) "Ai plecat"
b) "Tu ești vinovat"
c) "3rei Sud Est"

14. Primul album 3rei Sud Est a apărut în:
a) 1996
b) 1998
c) 1997

15. Laurențiu conduce un:
a) B.M.W.
b) Land Rover-Freelander
c) Mercedes

16. Mileniul 3SE a fost cel mai mare turneu realizat de o trupă din România. A trecut prin:
a) 17 orașe
b) 20 orașe
c) 23 orașe

17. Al doilea turneu dupa "Mileniul 3SE" s-a numit:
a) Generația Pro
b) Generația Internet
c) 3SE revine
avatar
madyme
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 50
Varsta : 28
Localizare : Onești, jud. Bacău
Data de inscriere : 16/02/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Teste referitoare la 3SE

Mesaj  3SE_LariSa_3SE la data de Lun Feb 18, 2008 8:38 pm

1.Ar fi c dar sunt fan d 8 ani
2.b)talentati
3.a) Coto (de la cotoiu')
4.a) în clasa aVII-a, în fața blocului unde locuiau
5.c) judo
6.c) 1993, în timpul recitalului Marieni Voica
7.b) Teatru
8.b) Ștefania
9.b) tatăl lui Mihai
10.a) prima orgă primită de la tatăl său, în 1990
11.a) la grădiniță
12.a) Salut Party
13.a) "Ai plecat"
14.c) 1997
15.c)Mercedes
16.a) 17 orașe
17.b) Generația Internet
avatar
3SE_LariSa_3SE
bobocel
bobocel

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 23
Localizare : Bistrița
Data de inscriere : 17/02/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Teste referitoare la 3SE

Mesaj  Vizitato la data de Lun Feb 18, 2008 9:28 pm

1) c; dar sunt fan din 1999
2) c;
3) a;
4) a;
5) c;
6) a;
7) b;
Cool c;
9) a;
10) a;
11) c;
12) a;
13) a;
14) c;
15) c;
16) c;
17) b;
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Teste referitoare la 3SE

Mesaj  Daria Desiree la data de Lun Feb 18, 2008 9:55 pm

1.c
2.b
3.a
4.a
5.c
6.c
7.c
8.b
9.b
10.a
11.a
12.a
13.a
14.c
15.c
16.c
17.b
Razz
avatar
Daria Desiree
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 41
Varsta : 25
Data de inscriere : 15/02/2008

Vezi profilul utilizatorului http://www.3se.ro/forum

Sus In jos

Re: Teste referitoare la 3SE

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum